Paskelbta Pakomentuoti

Dilgėlių ir pienių pesto

Prieš kokius 10 metų, vieno Nacionalinio BBQ čempionato metu, gaminome Pirmąjį Lietuvišką Pesto. Žmonės kabino šaukštais ir aikčiojo, kaip skanu, iki kol nesužinodavo iš ko pagamintas tas Lietuviškasis. DILGĖLIŲ, PIENIŲ, KANAPIŲ SĖKLŲ ir 2 metus brandinto lietuviško sūrio. Ir… kątik šaukštu kabinę šitą gėrį, žmonės pakeldavo „vėją“, maždaug „mes ne kokie triušiai, kad žoles valgytumėm“! Tada, prieš 10 metų, sakėm: „pamatysi, ateis laikas, kai pienes ir dilgėles pardavinės gourmet krautuvėlės. Nepraėjo ir dešimt metų…. Šiandien Vyno dienos oficialiai pristatatytas Pirmasis Lietuviškas Pesto, su tom jau pienėm ir dilgėlėm NeČia pievose surinktom.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *