Veganiškas bazilikų pesto su anakardžių riešutais (165ml)

7.00  su PVM

Liko 9

Aprašymas

Iš šviežių bazilikų lapelių (be kotelių!), nefiltruoto, šalto spaudimo graikiško alyvuogių aliejaus, anakardžių riešutų bei nektyvių maistinių mielių, su truputėliu česnako ir šlakeliu citrinos. Pesto, kurį perka italai ir siunčia savo namiškiams lauktuvių!

Sudedamosios dalys: švieži bazilikų lapeliai 33%, aukščiausios rūšies extra virgin nefiltruotas graikiškas alyvuogių aliejus, skrudinti anakardžių riešutai, neaktyvios maistinės mielės, citrinų sultys, česnakas, valgomoji druska, antioksidantas: askorbo rūgštis. Viršuje užpilamas aliejaus sluoksnis/“kamštis“ apsaugoti nuo oksidacijos. Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikymo sąlygos: +2-+6°C, atidarius suvartoti per 1 savaitę. Grynasis kiekis: 165ml.
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 389Kcal/1495kJ, baltymų 11,9g, angliavandenių 0,64g, iš kurių natūralių cukrų 0,10 g riebalų 34,8g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10g), natrio/druska 1g.

Gamintojas: NEČIA ūkis, Lietuva, (Trakų raj.), www.necia.lt, +37069937833

P.S. Jau 7 metus pavasarį gaminame ir lietuvišką pesto interpretaciją su dilgėlių ir pienių lapais bei skrudintomis kanapių sėklomis. Priimame ir išankstinius užsakymus veganiškai pesto versijai – susisiekite asmeniškai! (sezonas nuo Balandžio iki Birželio).

(EN) Ingredients: Basil leaves, extra virgin olive oil, cashew nuts and nutritional yeast (vegan version!), garlic powder, concentrated lemon juice, ascorbic acid. Hand made. Netto 165ml. Keep in refrigerator +2- +6C. Use in one week after opening. Producer: NEČIA www.necia.lt Best before 1 moth from production date.

Gamyba ir pristatymas į visus Lietuvos miestus per 5-7 darbo dienas nuo pateikto užsakymo (jei tuo metu neturime šviežiai pagaminę!).