Aprašymas
Karamelizuoti svogūnai (arba svogūnų uogiene – pranc. confiture d’oignons) yra prancūziška klasika, tačiau akibrokštas Lietuvoje! Instafood, umami ar gurmaniškas atradimas… Apie šį užkandį galima būtų “pilti“ skaniausius epitetus nesustojant, o NeČia svogūnų uogienę valgo net tie, kurie iš patiekalų svogūnus išrankioja po vieną. Sunku būtų sugalvoti labiau apžaistą kulinarinę dovaną. Puikiai dera su kietojo sūrio sausainiais, kietuojus sūriu, mėsos bei žuvies patiekalais, avižine koše su mėlynojo pelėsio sūriais!
Sudedamosios dalys: svogūnai 94%, aukščiausios rūšies extra virgin nefiltruotas alyvuogių aliejus, balzaminis actas, cukrus, prieskoninės žolelės (natūralūs čiobreliai), druska. Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikymo sąlygos: +2-+6°C, atidarius suvartoti per 2 savaites. Grynasis kiekis: 167ml.
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 178Kcal/684kJ, baltymų 3g, angliavandenių/cukrus* 36,5g/23g, riebalų 3g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4g), natrio/druska 1g. *Naturalūs cukrus, pridėtinio cukraus tik 8g! Gamintojas: NEČIA ūkis, Lietuva, (Trakų raj.), www.necia.lt, +37069937833