BAZILIKŲ PESTO SU KIETUOJU SŪRIU

7.00  su PVM

Neturime

Aprašymas

Iš šviežių bazilikų lapelių (be kotelių!), nefiltruoto, šalto spaudimo graikiško alyvuogių aliejaus, 2 metus brandinto kietojo sūrio, su truputėliu česnako ir šlakeliu citrinos. Pesto, kurį perka italai ir siunčia savo namiškiams lauktuvių!

Sudedamosios dalys: švieži bazilikų lapeliai 33%, aukščiausios rūšies extra virgin nefiltruotas graikiškas alyvuogių aliejus, ne mažiau kaip 24 mėn. brandintas kietasis karvės pieno sūris 23% (pasterizuotas pienas, valgomoji druska, fermentas, raugas), citrinų sultys, česnakas, valgomoji druska, antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi anakardžių riešutų pėdsakai. Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikymo sąlygos: +2-+6°C, atidarius suvartoti per 1 savaitę. Grynasis kiekis: 167ml.
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 389Kcal/1495kJ, baltymų 11,9g, angliavandenių 0,64g, iš kurių natūralių cukrų 0,10 g riebalų 34,8g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10g), natrio/druska 1g.

Gamintojas: NEČIA ūkis, Lietuva, (Trakų raj.), www.necia.lt, +37069937833

P.S. Jau 7 metus pavasarį gaminame ir lietuvišką pesto interpretaciją su dilgėlių ir pienių lapais bei skrudintomis kanapių sėklomis. Priimame tik išankstinius užsakymus (sezonas nuo Balandžio iki Birželio).
Galima ir veganiška pesto versija – susisiekite asmeniškai!

(EN) Ingredients: Basil leaves, extra virgin olive oil, hard cheese or cashew nuts and nutritional yeast (vegan version!), garlic powder, concentrated lemon juice, ascorbic acid. Hand made. Netto 167ml. Keep in refrigerator +2- +6C. Use in one week after opening. Producer: NEČIA www.necia.lt Best before 1 moth from production date.

Šis produktas gali būti naudojamas kartu su šiais receptais

Puikaus dizaino aliejaus butelis, ypač tinka dovanai
Puikaus dizaino aliejaus butelis, ypač tinka dovanai