BAZILIKŲ PESTO SU KIETUOJU SŪRIU (500ml, tik pagal užsakymą)

Aprašymas

Iš šviežių bazilikų lapelių (be kotelių!), nefiltruoto, šalto spaudimo graikiško alyvuogių aliejaus, 2 metus brandinto kietojo sūrio, su truputėliu česnako ir šlakeliu citrinos. Pesto, kurį perka italai ir siunčia savo namiškiams lauktuvių!

Sudedamosios dalys: švieži bazilikų lapeliai 33%, aukščiausios rūšies extra virgin nefiltruotas graikiškas alyvuogių aliejus, ne mažiau kaip 24 mėn. brandintas kietasis karvės pieno sūris 23% (pasterizuotas pienas, valgomoji druska, fermentas, raugas), citrinų sultys, česnakas, valgomoji druska, antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi anakardžių riešutų pėdsakai. Viršuje užpilamas aliejaus sluoksnis/“kamštis“ apsaugoti nuo oksidacijos. Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikymo sąlygos: +2-+6°C, atidarius suvartoti per 1 savaitę. Grynasis kiekis: 500ml. 20,Eur. Priimame tik išankstinius užsakymus!
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 389Kcal/1495kJ, baltymų 11,9g, angliavandenių 0,64g, iš kurių natūralių cukrų 0,10 g riebalų 34,8g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10g), natrio/druska 1g.

Gamintojas: NEČIA ūkis, Lietuva, (Trakų raj.), www.necia.lt, +37069937833

(EN) Ingredients: Basil leaves, extra virgin olive oil, hard cheese or cashew nuts and nutritional yeast (vegan version!), garlic powder, concentrated lemon juice, ascorbic acid. Hand made. Netto 500ml. 20,Eur. Only for personal request/order!
Keep in refrigerator +2- +6C. Use in one week after opening. Producer: NEČIA www.necia.lt Best before 1 moth from production date.