ASMENINIS UŽSAKYMAS! Burokėlių pesto su kietuoju sūriu ir graikiniais riešutais (500ml)

22.00  su PVM

Aprašymas

Pristatymas į visus Lietuvos miestus (bei Latviją) per kurjerį arba paštomatą per 5-7 darbo dienas nuo pateikto užsakymo, jei šiu metu neturime šviežiai pagaminę.

Išburtas iš spalvotų įkvėpimų, švelniai suderėjęs saldumas ir pikantiškas skonis. Ūkyje auginti mažučiai apvalučiai burokėliai sukasi su 2 metus brandintu lietuviškų sūriu, graikiniais riešutais, balzaminiu medaus actu ir, žinoma, smaragdiniu, klampiu, nefiltruotu Kalamata extra virgin. Skrudinkit juodą duoną, tepkit sočiai, žaiskite dekonstruodami burokėlių salotas ir kurkit vieno kąsnio užkandžius su silkė, svogūnų uogienė, gražgarstėmis. Kraukit spalvų ir skonio sodrumo kupinus šaukštus į lėkštes, kaip garnyrą.

Sudedamosios dalys: burokėliai, aukščiausios rūšies extra virgin nefiltruotas graikiškas alyvuogių aliejus, ne mažiau kaip 24 mėn. brandintas kietasis karvės pieno sūris (pasterizuotas pienas, valgomoji druska, fermentas, raugas), graikiniai riešutai, citrinų sultys, česnakas, valgomoji druska, antioksidantas: askorbo rūgštis. Galimi anakardžių riešutų pėdsakai. Tinka vartoti iki: žiūrėti ant pakuotės. Laikymo sąlygos: +2-+6°C, atidarius suvartoti per 1 savaitę. Grynasis kiekis: 165ml.
Maistingumo deklaracija (100g maistingumas): energinė vertė 339Kcal/1302kJ, baltymų 7,9g, angliavandenių 11g (iš kurių cukrus 3,8g), riebalų 30g (sočiųjų riebalų rūgščių 6g), natrio/druskos >1g.

Gamintojas: NEČIA ūkis, Lietuva, (Trakų raj.), www.necia.lt, +37069937833

P.S. Jau 7 metus pavasarį gaminame ir kitą lietuvišką pesto interpretaciją – su dilgėlių ir pienių lapais bei skrudintomis kanapių sėklomis. Priimame tik išankstinius užsakymus (sezonas nuo Balandžio iki Birželio). Galima ir veganiška pesto versija – susisiekite asmeniškai!