Paskelbta Pakomentuoti

Pesto pynė

Nuostabi mielinė banda susukanti galva savo intensyviu skoniu ir aromatu. Dažykite riekeles į aliejų, tepkite ožkų sūrį, ragaukite su burokėliais, chorizo, mocarela.

Jums prireiks:

  • Mielinė tešlos
  • Bazilikų arba/ir džiovintų pomidorų pesto
  • Brandinto kietojo sūrio

Pasiruoškite mielinę tešlą, pagal savo mėgstamą receptą, arba iš paruošto mišinio. Iškočiokite, kaip galite ploniau ir visą ištepkite pasirinktu pesto. Tuomet susukitetešlą į „vyniotinį“. Jį perpjaukite išilgai, taip gausite dvi juostas, kurias supinkite į pynę. Pakildinkite šiltai 10 min ir kepkite iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Šis receptas gali būti naudojamas kartu su šiais produktais

DEGUSTACINIS UŽSAKYMAS! Pesto su kietuoju sūriu rinkinys (3 x 100ml)
DEGUSTACINIS UŽSAKYMAS! Pesto su kietuoju sūriu rinkinys (3 x 100ml)

Aštrus džiovintų pomidorų pesto su kietuoju sūriu ir habanero (165ml)
Aštrus džiovintų pomidorų pesto su kietuoju sūriu ir habanero (165ml)

Veganiškas džiovintų pomidorų pesto su anakardžių riešutais (165ml)
Veganiškas džiovintų pomidorų pesto su anakardžių riešutais (165ml)

Veganiškas bazilikų pesto su anakardžių riešutais (165ml)
Veganiškas bazilikų pesto su anakardžių riešutais (165ml)

CHEESUS (vegan parmezan – anakardžių riešutų sūrio skonio gardėsis) 110g
CHEESUS (vegan parmezan – anakardžių riešutų sūrio skonio gardėsis) 110g

Bazilikų pesto su kietuoju sūriu (165ml)
Bazilikų pesto su kietuoju sūriu (165ml)