Paskelbta Pakomentuoti

Unikalūs graikų produktai

Avgotaraho
Tai įspūdingas jūros ir saulės gaminys iš kefalių ikrų. Iš lagūnose pagautų kefalių išimti ikrai sūdomi natūralia jūros druska, laikantis senovinio recepto, supresuojami, džiovinami saulėje apie dvi savaites, o tuomet padengiami bičių vašku tolimesniam saugojimui. Tai yra vienas iš tikrų graikų virtuvės gourmet pasididžiavimų, prilyginamų triufeliams ir foie gras ir išdidžiai pristatomas maisto butikų lentynose ir išskirtinių degustacinių vakarienių metu. Skaniausias patiektas su alyvuogių aliejumi, stiklu tsipouros, pasmulkintas, su makaronais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Šis receptas gali būti naudojamas kartu su šiais produktais

EXTRA VIRGIN NEFILTRUOTAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS (0,75ltr)
EXTRA VIRGIN NEFILTRUOTAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS (0,75ltr)

EXTRA VIRGIN NEFILTRUOTAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS (5ltr)
EXTRA VIRGIN NEFILTRUOTAS ALYVUOGIŲ ALIEJUS (5ltr)